torsdag 17 december 2009

Borlängetripp!

Idag var det så dags att ta bilen upp till Borlänge och Fiskarhedenvillan. Allt gick som smort och vi fick gjort allt som skulle göras, dvs en bra planlösning av kök och slutbeställningen av huset.

I köket flyttar vi dörren från hall fram till väggen mot vardagsrum. Detta gör att alla högskåp med kyl, frys, ugn och micro/ugn får plats på väggen mot hallen. I hörnan samma sida blir det en hylla och ett hörnskåp (överskåp). Resterande del av kök kommer enbarrt ha bänkskåp. Vi tror och hoppas att det i detta räcker för förvaring. Diskmaskinen kommer att vara integrerad och kommer finnas i anslutning till vasken. (Bild på köket kommer så snart vi scannat in våra ritningar) Vi är jättenöjda med köket och ska enbart bestämma vilken typ av bänksskiva vi ska ha, laminat, massiv trä eller sten. Måste kolla med firmor här i området om de kan matcha priset för stenen från Fiskarheden. Förmodligen inte omöjligt för det kostar massor med pluring hos dom.......

Slutbeställning är också gjord och det var massor ge och ta även om det i slutändan är massa ta...:) Lite tillägg här och där. Bland annat en stege på taket för att kunna ha kamin, färdiglaserat tak, försäkring etc. Många av dessa delar kommer man inte från men å andra sidan finns det delar som man kan välja att avstå till en början för att fixa senare.

Vi har haft en kanondag och det känns som vi kommer ett steg nämare vårt hus för varje dag och bygget ser ut att komma igång enligt plan. Skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar