lördag 22 maj 2010

Golvläggning pågår!

Nu i helgen har vi startat det stora jobbet: Golvläggning

Vi gick in med stort självförtroende och trodde att det skulle vara en enkel match även för oss som i många lägen har tummen mitt i handen. Men tji fick vi. Det var otroligt svårt att banka rätt, få ihop skarvarna och försöka hålla brädorna i fint skick. Dessutom att skona våra nymålade väggar var en utmaning. Men nu är snart hela övervåningen klar och vardagsrummet som var det sista vi påbörjade ser riktigt bra ut. Funderingar på att leja bort finns fortfarande men hur svårt kan det vara...:)

Nedan ser ni resultatet.


Maltes rum


Vardagsrum plan 2


Full sysselsättning och förhoppningsvis tungan rätt i mun.


Hugos rum

Extra rum / Gästrum

Igår slutförde målarna sista jobbet och vi måste ju visa hur detta blev.


Jag/vi ville ha en glad tvättstuga men undrar om inte denna gröna blev i lite skrigaste laget. Men detta är det enda som kanske borde göras annorlunda men i bland måste man våga..:)


Bokhyllan blev klar efter mkt slit och svett. Men se så bra det blev till denna fina tapet som vi har i delar av hallen därnere.

Rätt panel på plats och vitmålad. Till detta kommer en gråaktig granitkeramik på golvet. Kommer bli kanon!

Bild uppifrån trappen. Målarna fick slita för att få den höga väggen bra. Men till slut så lyckades det. Just nu har vi kommit på att en mörk färg som denna är svår att dölja märken på men man kan ju måla om.....

I fredags fick Stefan äntligen möjlighet att få iväg alla soporna från tomten. Så nu är det förhållande vis rent och ganska mkt plats.

2 kommentarer:

  1. Hej! Va fint ni får det. Håller också på och bygger ett fiskarheden, fast vråken. Såg tapeten i "maltes rum" vart kommer den ifrån?? Så himla fin. Lycka till med ert nya hus.
    mvh Lena

    SvaraRadera
  2. Hej
    Kul, den är från Casadeco Playtime. Finns på Måleributiken i Alvik.
    /Stefan

    SvaraRadera