torsdag 15 april 2010

Många val

Denna vecka har det varit hektiskt på beslutsfronten. El och rör har kommit in i huset denna vecka och med dom kom även en massa frågeställningar att ta beslut om. Ska vi ha handdukstork både uppe och nere, isf vilken modell ska vi ha? Vilken typ av badkar, var ska alla lampor sitta, var vill vi ha dimfunktion? Var tycker vi att alla uttag ska vara, behöver vi fler uttag än de som finns som standard? Vilka lampor vill vi ha som ytterbelysning, vill vi ha möjlighet till skymningsrelä och timer på utomhusbelysningen? Vilket typ av larm vill vi ha?

Puh, det har snurrat i våra huvud och det har blivit många timmar framför datorn. Svårt att titta i affärer med två små barn som tycker att det är tråkigast i världen att vara där.

Mitt i all denna kaos har Hugo fått Halsfluss samtidigt som Malte skolats in på dagis. Stefan har haft det hektiskt medan jag har haft en hyfsad tillvaro på jobbet:)

Nedan ser ni några av de val som vi gjort.



Utelampa


Handdukstork


Badkar


Som sagt det har varit hektiskt men det är nu man inser att vi snart kommer att flytta in i ett nytt hus med våra val. Härlig känsla, men samtidigt lite skrämmande. Tänk om vi väljer fel.....

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Jag och min sambo har precis bestämmt oss för att bygga hus med fiskarhedenvillan. Det står nu mellan, Hägern och Doppingen. Har ni valt att bygga upp erat hus själva eller har ni anlitat?
    MVH: Linnéa
    linnea_elsie@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kul att ni valt fiskarheden. Än så länge är vi mer än nöjda. Vi har valt att anlita allt vilket gör att vi nog kan flytta in i augusti. Skulle vi gjort allt själva hade det nog tagit sina år..:)
    /Camilla

    SvaraRadera