söndag 18 april 2010

Provfärger

Idag så har jag och Hugo målat upp 5 st färgprover för att se vilka färger som kan bli aktuella. Malte ville också vara med men det gick inte så bra så pappa och Malte fick spela lite bandy.



Det är bra att få en bild av färgen på en större yta eftersom upplevelsen verkligen blir annorlunda mot det lilla färgprovet man ser i affären.




Hugo önskar sig orange i sitt rum. Så det är möjligt att han får igenom sin önskan med en fondvägg. Denna orange färg känns ok, men vi ska kolla om vi kan få den lite mer glad.




Den limegröna funderar vi på att ha i tvättstugan. Det kommer bli en fin kontrast mot det svarta klinkergolvet och dessutom en färg man blir glad av. Det tycker jag man kan behöva bli i tvättstugan:)




Resten av huset kommer vi nog vara lite lugnare i färgvalet. Denna svagt beige färg kan bli aktuell i vardagsrum och kök. Ska prova en lite mörkare färg och se hur kontrasten bli då. Vi kommer förmodligen också tapetsera i hallen för att liva upp väggarna lite. Förutom dessa vi målat nu så är ska vi måla upp en färg som är ljusgrå, en annan orange, och en olivgrön.



Tyckte denna vyn var så fin på vårt hus så jag var tvungen att lägga in den.

1 kommentar:

  1. ser härligt ut
    vi är oxå väldigt sugna på att bygga upp detta hus...du har inte fler bilder du kan bjuda på? och råd och tips? rek. du huset osv?

    SvaraRadera